A JOXA egy automatizált rendszer, aminek a be- és kimeneti adatait is gondosan ellenőrizzük, hogy a program által nem értelmezhető ellentmondásokat kezeljük. (Ilyen pl. ha egy jogszabály számában vagy címében gépelési hiba van, ami miatt úgy tűnhet, hogy nincs ilyen számú/című jogszabály hatályban, holott van.)

Ahhoz azonban, hogy az automatizált folyamat hatékonyan mehessen végbe, a kiinduló adatoknak meg kell felelniük egy pár apró elvárásnak:

Milyen dokumentum?

Legjellemzőbben irányítási rendszerek jogszabálylistáit kapjuk, de valójában a dokumentum tartalma nem lényeges, a benne hivatkozott jogszabályok hatályosságát vizsgáljuk. Így lehet pl.
pályázat, minősítő irat, üzleti dokumentum, szabályzat, tervdokumentáció vagy bármi más.

Max 5 MB

A kisebb méretű fájlok könnyebben és pontosabban kezelhetők, sokkal kisebb a sérülés kockázata és hatékonyabb a feldolgozás. Extra nagy méretű fájlok feltöltését több részletben érdemes megpróbálni. A feldolgozáshoz ideális szövegben nincsenek képek és bonyolult formázások.

Szöveg legyen, ne kép

Ne töltsön fel képet, fotót, képként beszkennelt dokumentumot. Ha csak ilyen formában áll rendelkezésre az információ, egyedi ajánlatot adunk.
A szöveg lehet txt, rtf, pdf, doc, docx, .xls, vagy .xlsx formátumú.

Minden egyes feltöltött fájlt külön értékelünk. Minden értékelésről összegzést készítünk, ami tartalmazza a már nem hatályos jogszabályok listáját. Ezt az értékelést e-mailben küldjük meg, arra a címre, ami a regisztrációban szerepel.

A fájlokat fel lehet tölteni a regisztrációkor az űrlapon keresztül, e-mailben, felhő tárhelyekről megosztva stb. A feldolgozáshoz nem szükséges különösebb formázás, sőt, minél egyszerűbb a szerkezete a dokumentumnak, annál hatékonyabb az értékelés.

Egy átlagos magyar KKV által figyelt környezet- és munkavédelmi jogszabályok listáját karbantartani akár több óra is lehet havonta.

Takarítsa meg ezt a munkaidőt.
KipróbálomElőfizető vagyok, fájlt töltök fel