Megrendelés

Megrendelés

Már csak pár kattintás…

…. és megszabadulhat a jogszabálylisták okozta időrabló nehézségektől.

 

  • A Business és a First Class előfizetés 365 napra szól, az Economy csomag  6 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ennyi napig lehet file-t feltölteni az előfizetésben.
  • A megrendelés jelenleg átutalással fizethető ki, a bankkártyás fizetési folyamat beállítás alatt áll. Az átutaláshoz díjbekérőt küldünk.
  • A számlát pdf-ben automatikusan küldjük a regisztrációkor megadott címre a fizetést követően azonnal. Papír számlát csak kifejezett kérésre küldünk, ezügyben az ügyfélszolgálatunk szívesen segít.

Rengeteg időt takarítunk meg

Megrendelés

Az alábbi űrlap segítségével pár kattintással leadhatja a megrendelését. Az előfizetési díj megérkezése után azonnal nekilátunk a munkának.

 

Fájl feltöltés

Az űrlap végén töltse fel a vizsgálandó fájlt. Ha elakadna, olvassa el ezt a tájékoztatót is.

Előfizetési csomagtól függően 1, 12 vagy 50 db fájlt tölthet fel az előfizetése ideje alatt. A feltöltött dokumentumokat 24 vagy 48 órán belül értékeljük.

u

Kérdése van?

Segítőkész ügyfélszolgálatunk örömmel áll a rendelkezésére.  Elérhetőségeink

Tegye fel kérdését chaten, vagy emailben. Telefonos elérhetőségeinken üzenetet hagyhat, melyre emailben válaszolunk.

 


 

Mit kapok az előfizetéssel?

Kattintson a + jelre a részletekhez

Dokumentum átvizsgálást

A dokumentumot feltöltheti a megrendelő formon keresztül, vagy elküldheti emailben. Képként szkennelt dokumentumot nem tudunk feldolgozni jelenleg. Az átvizsgálás 1 vagy 2 munkanap alatt  (csomagtól függően) készül el, az eredmény egy pdf jelentés, amit emailben küldünk el.

Értesítést új blogbejegyzésekről

Ha szeretne. A blogbejegyzések szakmai blogunkon a jogszabályokkal, munkavédelemmel, környezetvédelemmel, iparbiztonsággal, REACH-csel kapcsolatos témákban születnek. Bármikor leiratkozhat. A posztok egy része nyilvánosan nem érhető el, csak előfizetők számára.

Értestést megváltozott jogszabályokról (First csomagban)

Csak a FIRST csomagban! 

JOXA automatikusan értesíti, ha a feltöltött jogszabálylistában vagy dokumentumban szereplő jogszabállyal történik valami: megváltozik, vagy hatályát veszti.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát

Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja a Joxát. Ha mégsem így lenne, 30 napon belül (Economy csomag esetében 3 napon belül) jelezze elégedetlenségét, és mi minden további kérdés nélkül visszautaljuk a teljes előfizetési díjat.