Mi az a Barion?
Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhat közvetlenül bankkártyával is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltöltsön egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)!
Regisztrálnom kell a Barion használatához?
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrál,  többé nem kell begépelni a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Ez teljesen hasonlóan működik, mint a PayPal nemzetközi szolgáltatása.
Mit lehet tudni a Barion biztonságáról?
A Barion egy magyar Startup, már a nemzetközi piacokra lépett. Évek óta többezer elfogadóhely használja kedvező áru szolgáltatásait. Mi is. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
Milyen kártyákkal lehet fizetni?
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Electron
  • Amex
Hol érhető el több információ?
Minden további információért ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu