+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00

+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

Cikkek 

Hasznos információk mindenkinek

De mi hajtja?

De mi hajtja?


Egyedi fejlesztésű, öntanuló felismerő szoftver

A jogszabályokat a megjelenő közlönyök alapján automatikus rendszer dolgozza fel, ami kizárja az emberi tévedést, és nem is unja meg a feladatot. 

A legtöbb előfizető feltölti a már meglévő jogszabálylistáját, és a JOXA ezután minden nap ellenőrzi a változásokat benne.

Nagyon kényelmes. Imádni fogod. És az is, akit megszabadítottál ettől a mindennapos nyűgtől!

JOXA Radar Plus

összefoglalja a változás lényegét

A JOXA Radar Plus emberi erővel működik. Elolvassuk és szabad szavakkal összefoglaljuk, hogy az adott jogszabályváltozásnak mi a lényege. Ez alapján el tudod dönteni, hogy kell-e vele foglalkoznod vagy sem.

A JOXA Radar Plus már csaknem 2 éve működik és még sosem hibázott. 


Tudtad, hogy a változások legalább 80%-a nem is érint? Felesleges idő kinyitnod a közlönyt és kimazsoláznod, hogy mi változott. Bízd ránk! :-) 

Mit mondanak a számok?

2021-ben a JOXA a megjelenő 246 közlönyből összesen 6861 változást naplózott. Volt olyan jogszabály, ami több, mint 200 másikat módosított. Arra is volt számos példa, hogy egy közlönyben többször is módosult ugyanaz a jogszabály, más-más salátajogszabályok által.

Az is gyakori, hogy egymással gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban nem álló jogszabályokat egy jogszabályban módosítanak, így a címéből nem lehet következtetni a tartalmára. Végig kell(ene) olvasni.

Nem véletlen, hogy szinte minden lista, amit vizsgáltunk (ez eddig már sokezer) tartalmazott hibát. 

 Legalább 100 órányi időmegtakarítás


A legtöbb olcsón elérhető jogszabályfigyelő által küldött értesítés 90%-nál is nagyobb aránya nem érinti a céget, így az ezekről szóló értesítő teljesen felesleges. A JOXA Radar csak arról értesít, ami neked személy szerint fontos.

A JOXA Radar Plus pedig 0-ra csökkenti azt az időt, amit azzal kell tölts, hogy a változás esetén kikeresed a közlönyt, összeveted az eredeti szabállyal a változást, és eldöntöd, hogy vonatkozik-e rád. 

Ez összességében rengeteg idő, ha jó eredményt akarsz. 

Szinte bármilyen dokumentumból kiszedi a jogszabályokat

A JOXA Robot felületére csak be kell másolni (Ctrl V) egy tetszőleges szöveget, szinte bármilyen fájlból. 

Akár a weboldalad szövegét, egy doksit, szerződést vagy bármit, ami fontos neked. Az eredmény azonnal megvan, nem kell várnod.

Teljen automatizált, éjjel nappal rendelkezésre áll, sőt, örül, ha segíthet :-) 

A JOXA Robot ráadásul a JOXA termékcsalád legelső eleme, amire mindig büszkék leszünk.


A Robot most ajándék neked bármelyik 

előfizetéshez. Tudjuk, hogy rajongani fogsz érte. :-)

Figyel az üzleti titkaidra


A JOXA Robot diszkrét és teljesen biztonságos is, ha nem szeretnél  szöveget bemásolni, illeszd be csak a jogszabályok listáját. 

A bemásolt szövegeket a feldolgozás után az algoritmus eldobja, a továbbiakban csak a jogszabályokra koncentrál. Így üzleti titkaidat nem látja senki, mi sem. 


A JOXA Radarba feltöltött jogszabálylistáidat bármikor elérheted, de rajtad kívül senki más nem éri el. Az értesítő e-maileket annak küldjük, akinek te szeretnéd. 


Kosarad üres Folytat
Bevásárló kosár
Összesen:
Kedvezmény 
Kedvezmény 
Részletek megtekintése
- +
Kifogyott
JOXA.hu