+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00

+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

Cikkek 

Hasznos információk mindenkinek

Bemutatkozik a megújult JOXA Radar

Bemutatkozik a megújult JOXA Radar

A JOXA Radar nagyon egyszerűen működik:

Figyeli a Magyar Közlönyöket, és amint egy újabb szám megjelenik, automatikusan feldolgozza a benne található összes jogszabályt. Összeveti az általad figyelt listával, és jelenz neked, ha változott valami.  

A jogszabálylistát te töltöd fel, vagy ha nincs neked, segítünk.

A legtöbb cégnek van ilyen, hiszen általában előírják a rendszerszabványok (pl. ISO 9001) is, nem véletlenül :)


Miért jobb a JOXA Radar, mint az ingyenes változásfigyelők?

2021-ben több, mint 220 Közlönyben csaknem 7000x változott valamilyen jogszabály. Ha egy automatizált rendszer az összesről értesít, szinte semmivel sem vagy előbbre. Nem fogod megnézni, hogy mi az, még az emailt sem fogod megnyitni a 3. ilyen ömlesztett információ után. Ráadásul csak évente kb 100-120 változás érint téged, tehát az időd nagy része feleslegesen megy el.


A szolgáltatás ára egy évre szól. Több listát is lehet figyelni, a maximálisan figyelhető jogszabályok száma 300. (Úgy gondoljuk ez kb 2-3x annyi, mint amennyit érdemes figyelni. Ezzel a korláttal azt akarjuk megakadályozni, hogy valaki visszaélésszerűen túlterhelje a rendszert.  

Speciális igényekre természetesen adunk egyedi megoldást is.


A legtöbb cég jogszabálylistája eléggé hibás: szinte lehetetlen ezt emberi erővel figyelni. Ebben segít a JOXA Robot, ami fél perc alatt megjelöli a listád hibás elemeit, és utána már csak azokat kell figyelned, amik hatályosak. A JOXA Robot most minden előfizetőnek ajándék! (Korlátozott időtartamű ajánlat)


Kosarad üres Folytat
Bevásárló kosár
Összesen:
Kedvezmény 
Kedvezmény 
Részletek megtekintése
- +
Kifogyott
JOXA.hu