+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00

+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

Cikkek 

Hasznos információk mindenkinek

Mit tud a JOXA Radar Plus?

Mit tud a JOXA Radar Plus?

A jogszabályváltozások jelentős része nem befolyásolja érdemben a cégek működését. Pl. megváltozik egy hatóság neve, és az összes jogszabályban átvezetik. Vagy ha egy átfogó jogszabály teljesen speciális kis része megváltozik, ami csak egy egészen szűk kört érint.

Vannak viszont a cég működését alapvetően érintő változások is, de nagy erőfeszítést igényel állandóan résen lenni, és pontosan kiszúrni, mikor kell olvasni a közlönyt, mert fontos változás érkezett.


A JOXA Radar Plus pontosan ezt az erőfeszítést -és rá elpazarolt soksok munkaórát- takarítja meg neked.  Ha a JOXA Radar Plus szolgáltatást választod  a JOXA Radar változásértesítőiben röviden összefoglalva megtalálod majd azt is, hogy az adott változás mit érint, ez alapján pedig 2 másodperc alatt el tudod dönteni, hogy érint-e ez téged vagy nem. A Változásértesítő emailben a jelentős jogszabályváltozásokat külön is megjelöljük neked a JOXA Radar Plus szolgáltatás részeként.

JOXA Radar Plus minta

Minta:

Jelentős változás értesítője és összefoglalója a Radar plus előfizetők számára

De honnan tudja a Radar Plus, hogy mi a változás?

Onnan, hogy a változásokat mi is elolvassuk, értelmezzük és összefoglaljuk. Ez nem gépi munka, hanem szakemberek végzik immár több éves rutinnal. (És direkt erre a feladatra saját magunk számára fejlesztett célszoftverek segítségével.) 


A JOXA Radar Plus egy olyan funkció, ami az ügyfeleink igényei alapján született 2019-ben, és azóta is nagyon népszerű. Szinte minden előfizetőnk a Radar Plus-ra fizet elő, mert annyira hasznos ez az információ neki.


Tehát miben több a Radar Plus mint a sima Radar?

Midnen tud, amit a Radar, és azon felül:

-Megmondja, hogy mi a változás lényege.

-Kiemeli a jelentős változásokat, hogy biztosan észrevedd.

-Élő munkával készül, többszörösen validált folyamatban.

-Beállítható értesítési gyakoriság: ha téged csak havonta, vagy akár évente 2x érdekel ez a téma, akkor addig gyűjtjük neked az értesítőket.

-Szakmai cikkek, hírlevél - a fontos változásokról.

-Kiemelt, telefonos, hétvégén is elérhető ügyfélszolgálat jár hozzá. 

Kosarad üres Folytat
Bevásárló kosár
Összesen:
Kedvezmény 
Kedvezmény 
Részletek megtekintése
- +
Kifogyott
JOXA.hu