+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00

+36 70 930 9194

web@joxa.hu

Munkanapokon 9:00-19:00   

Cikkek 

Hasznos információk mindenkinek

Mit tud a JOXA Robot?

Mit tud a JOXA Robot?

A JOXA 2018-ban született, akkoriban még annyit tudott, hogy egy jogszabálylistából kiválogatta a már nem hatályos jogszabályokat.

Ez is nagyon hasznos tudás volt, mert szinte MINDEN jogszabálylista hibás. Több kevesebb olyan jogszabály van rajta, ami már évek óta nem hatályos. 

Még komoly cégek komoly erőforások bevonásával frissített listája is hibás. Olykor ezt a hibás anyagot a weboldalukra is kiteszik.

Akár hatóságok, minisztériumok vagy tanácsadócégek is.


A JOXA Robotja eredetileg a Blumenthal Consulting Kft tanácsadó tevékenységét szolgálta, amiben a jogi megfelelőségi auditok részeként vizsgáltuk a dokumentációkban, honlapon, szerződésekben, útmutatókban stb. előforduló jogszabályi hivatkozásokat. 

Meglepően sok hibás volt, vagyis olyan anyag, ami már nem hatályos jogszabályokra hivatkozott.


A Radar elhomályosította népszerűségével a Robot ragyogását, azonban a Robot a mai napig egy nagyon nagyon hasznos eszköz: BÁRMILYEN szövegből azonnal felismeri a jogszabályokat, ellenőrzi a hatályosságukat, és visszaadja, hogy mikor változott, mikor vesztette hatályát és egyes esetekben azt is, hogy mi lett helyette.


Sokáig a JOXA Robot ebből a tudásból élt a piacon, és nagy sikerét most azzal ünnepeljük, hogy a Robotot a megújult JOXA 2.0 előfizetők számára ajándékba adjuk.


A Robot ezen kívül egy saját felület, ahol bármikor lehet újabb listát hozzáadni a meglévőkhöz, vagy kiegészíteni azokat. Lehet belőle exportálni, pl. egy audit előtt a hatályosított listát, vagy akár a változások jegyzékét (és összefoglalását).


A Robot nem csak a listák létrehozására való. Bármikor azonnal megvizsgál egy szöveget, pl. egy ajánlatot, weboldalt, szakmai anyagot, oktatási segédletet, szerződést vagy bármit. És azonnal válaszol, hogy nem hivatkozunk-e véletlenül egy már nem is hatályos jogszabályra.


Ezt a videót még 2019-ben készítettük a Robothoz. (A Robot felülete azóta kissé megváltozott, és a tudása is bővült, de a lényeget bemutatja ez a 2 perces videó):


Kosarad üres Folytat
Bevásárló kosár
Összesen:
Kedvezmény 
Kedvezmény 
Részletek megtekintése
- +
Kifogyott
JOXA.hu